Оля Полякова домоглася дозволу на концерт в Білій Церкві

У Білій Церкві, будуть дотримані всі необхідні норми на концерті.

Після того як провідні артисти, в тому числі Оля Полякова, організували протестну акцію перед Кабінетом міністрів України, їй дозволили дати концерт. Він буде в м. Біла Церква.

Цією новиною Оля Полякова поділилася в Інстаграм.

Коли вона буде давати концерт в Білій Церкві, то будуть дотримані всі необхідні норми. Це був плановий виступ, однак, у зв’язку з забороною і дозволом, його перенесли.

“Дорогі мої! Концерту бути! Не плануйте на наступну суботу нічого. Я вас запрошую на круте шоу, яке обов’язково пройде з дотриманням усіх необхідних норм. Зустрічаємося вже зовсім скоро, 12 вересня, на стадіоні ” Трудові резерви “, – написала Оля Полякова.

Річ у тому, що в Києві виступав російський співак Jony без дотримання правил безпеки. Це дуже обурило співачку. Через те, що для наших артистів зберігалася заборона на виступи. Олю Полякову підтримала Alyona Alyona і записала відеозвернення до влади, де говориться, що потрібно передбачити план як вийти з кризи в шоу-бізнесі.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.