Василь Вірастюк та Даша Астаф’єва гратимуть ролі в комедії «Поцілунок на мільйон»

За сюжетом фільму, головний герой з друзями ганяється за онукою мільйонера в нашій країні.

Починаючи з 08.09.2020 року в нашій країні буде зніматися нова романтична комедія «Поцілунок на мільйон». Режисер – Дмитро Авдєєв. Найсильніша людина у світі Василь Вірастюк та Даша Астаф’єва братимуть участь в цій комедії.

За сюжетом фільму, головний герой з друзями ганяється за онукою мільйонера в нашій країні. Якщо він підкорить серце дівчини, то отримає приз – 1000 000. Щоб цього домогтися, йому потрібно подолати багато труднощів, в тому числі та всередині себе.

На планеті все перевернулося з ніг на голову. Навколо багато негативу і тому хочеться що-небудь позитивного. Наприклад відпочити в кінотеатрі та подивитися хороший, мотивований і смішний фільм. Якщо веселитися разом з представниками нашої країни, то це більше цікавіше. Романтична комедія з пригоди – це те, що потрібно зараз, констатує режисер Дмитро Авдєєв.

У головних ролях знімуться Єлизавета Василенко і Влад Демиденко. Режисер планує випустити фільм до Дня закоханих 14.02.2021 року.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.