Валерія розлютилася на хейтерів: Пригожин не очікував такого від дружини

Відома співачка Валерія в своєму Інстаграм різко висловилася стосовно шанувальників, які хейтять її в коментарях.

Навіть чоловік Йосип Пригожин не знав, що його красуня-дружина може так потужно і безкомпромісно відповісти своїй публіці.

У Інстаграме співачка розкритикувала Хейтер, що будують «мерзенні плани зіпсувати хорошим людям життя». Судячи з усього, її обурили плітки на тему вагітності Ліани Волкової, яку в соцмережах охрестили «нареченою при надії». Поширення цієї інформації Валерія прокоментувала з використанням лайки: «Починає розтікатися д *** мо по трубах з неймовірною швидкістю».

Фанати співачки підтримали її в таких висловлюваннях, а ось хейтерів це, судячи з усього, образило

Відповідальними за появу наклепу артистка вважає недобросовісних блогерів, які монетизують перегляди своїх роликів. Валерія поскаржилася на те, що вони зараз «намагаються забруднити чисте радісна подія».

Відзначимо, що сама співачка Валерія нечасто фігурує в скандалах, намагається обходити всі зіркові розбирання стороною. Але, мабуть, ця ситуація, в якій мова зайшла за образу честі її сім’ї, дійсно вдарила по хворому.

 

Нагадаємо, Валерія крім творчої діяльності співачки розвиває ще й свій Інстаграм-блог. Там за жінкою стежать практично три мільйони фоловерів.

 

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.