Лізе куди не треба: зірки зізналися, які самі незручні питання їм задавала Катя Осадча в “Світському жітті “

Вчора на каналі 1+1 вийшов випуск передачі "Світське життя ", присвячений ювілею - 15 років на екранах ТБ. Гостей було багато і ведуча Катя Осадча в цікавому рожевому капелюшку підходила до кожного зоряного гостя і задавала свої несподівані питання.

15 років в телеефірі, на одному каналу і з незмінною ведучою – це свого роду феномен. Каті Осадчій вдалося зробити передачу-родзинку завдяки кільком факторам.

Передача Світське жітяя
Передача “Світське життя”

Перший – це краса і розум ведучої – колишня модель вміє себе подати і готова до самих різних несподіванок. Другий – добре підвішений язик: вона так вміє заговорити інтерв’юера, що у того не залишається іншого виходу, як відповідати на питання. Третій момент – легендарні капелюшки Каті, які вже стали мемом українського телебачення. Чого тільки у неї на голові не було!

Капелюшки Каті Осадчої
Капелюшки Каті Осадчої

Ну, і найголовніший фактор – професіоналізм ведучою і її команди. Катя не соромиться і не боїться ставити самі каверзні і часом незручні питання, не ніяковіє, якщо щось іде не за її планом, і не ображається за різкі відповіді.

Катя Осадча
Катя Осадча

У вечір святкування 15-ї річниці “Світського життя ” на телебаченні було взято сотні інтерв’ю і зокрема – за які незручні питання зірки ображалися на ведучу. Ось відповіді.

Оля Полякова
Оля Полякова

Супер-блондинка чесно зізналася, що найбільше ображалася на Катю за те, що довгий час не брала у неї інтерв’ю взагалі. І жартома додала, що коли Катіно зарозуміле обличчя гордо проходило повз Поляковой, так їй услід навіть прокльони посилала. Але Каті пощастило, тоді у Олі була слабка енергетика і нічого, на щастя не збулося. А ось тепер з нею треба бути дуже обережною.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Співачка зніяковіла самого питання про образу. Але знайшлася і сказала, за що довго ображалася і не хотіла півроку навіть давати інтерв’ю. Якщо пам’ятаєте, в одній з передач Тіна після питання просто розвернулася і пішла. Тоді Катя запитала, чи робили синові Кароль Веніаміну обрізання. Зараз Тіна давно помирилася з Осадчою і похвалила її за вміння поставити людину в глухий кут і змусити відповісти.

Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко

Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко
Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко

Екс-подружжя хореографи поскаржилися, що найбільше їх діставали приставання Каті в період їхнього розлучення. Олена сказала, нам і так було дуже складно і боляче, а тут ще з боку тобі в душу лізуть.

Ірина Білик

Ірина Білик з сіном і майбутньою невісткою
Ірина Білик із сином і майбутньою невісткою

Співачку найбільше в інтерв’ю Осадчій дратувало те, що кожен раз Катя дивувалася, що як це все чоловіки Іри молодші за неї. І додала, що заздрити недобре.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Сама Катя відповіла на питання – NK єдина з знаменитостей, яка ні на що не ображається, завжди охоче відгукувалися навіть на самі незручні питання і не намагається заздалегідь домовлятися, про що її не можна питати.

Взяла провідна також інтерв’ю і у свого зіркового чоловіка. Які йому питання задавала і як він згадав Катіна грішки – читайте тут.

Після урочистої частини відбувся грандіозний концерт на відкритому повітрі. Фоторепортаж про нього ви знайдете на нашому сайті за посиланням.

 

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.