Катя Осадча взяла інтерв’ю у свого чоловіка Юрія Горбунова – він їй щось пригадав

Зоряна пара Юрій Горбунов та Катя Осадча дуже цікава публіці. З тих пір, як вони одружилися, ведуча не приставала до чоловіка з розпитуваннями. А тепер взяла цікаве інтерв'ю.

На вечорі святкування 15-річчя передачі “Світське життя” Катя Осадча взяла безліч інтерв’ю у запрошених знаменитостей. Зокрема, вона прискіпливо розпитувала хто і за що на неї за ці 15 років образився. Що їй відповіли зірки – читайте тут .

У цим же питанням вона підійшла і до свого чоловіка Юрія Горбунова. Почала розмову з роздумів: вони собі раніше і не уявляли, що стануть парою, народять дитину …

Сім'я Юрія Горбунова і Каті Осадчої відпочинку
Сім’я Юрія Горбунова і Каті Осадчої відпочинку

А далі Катя в лоб запитала, що найбільше напружувало Горбунова в її розпитах. Він чесно відповів – то, що з нею неможливо домовитися і кожен раз вона його обманювала. Адже, як і майже всі артисти, Юрій просив перед інтерв’ю не чіпати деякі теми, ведуча погоджуся. А коли включали камери, вона першим же питанням задавала те, що обіцяла не питати.

Іінтервью Осадчої у Горбунова
Інтервью Осадчої у Горбунова

Особливо напружувала вона його питанням про те, що він дуже рано, в 40 років, став дідусем.

Потім Катя поцікавилася, ось тепер, коли вони чоловік і дружина, чи не підходять до нього за протекцією перед Катею.

Юрій сказав – підходять і щотижня. Катя запитала, а гроші пропонують? Юрій пожартував, що, на жаль, немає, була б гарна надбавка до зарплати. Але він всім відповідає, що з Катею як ведучо\ю домовитися неможливо.

І розповів кумедну історію – недавно до нього підійшла відома зірка (звіздище, як він уточнив) і сказала, що твоя Катя питала то, що не можна було і щоб Юра передав їй зоряне “фе “. Ще додала – і привіт їй передай.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Всі інтерв’ю будуть показані на каналі 1 + 1, як і великий концерт після урочистої частини. Фоторепортаж про концерт ви можете подивитися тут.

 

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.