Російська співачка Наргиз назвала Михайла Єфремова хворим на всю голову і побажала йому сидіти до кінця життя

Ні в Росії, напевно, більш-менш значимої знаменитості, яка б не прокоментувала історію зі смертельним ДТП на початку червня. Одні стали на захист актора, інші обурені тим, що сів п'яним за кермо. А треті скачуть з одного боку в інший, щоб бути "і розумними, і красивими "

Ось і відома і скандальна співачка Наргиз Закірова спочатку співчувала знаменитому акторові, який п’яним потрапив в таку халепу, мовляв, з ким не буває.

А то, що буває всяке, Наргіз знає з особистого досвіду, коли минулої осені влаштувала “п’яний” концерт з матами та образами глядачів в Уссурійську. Тоді обурені глядачі просто йшли із залу, щоб не бачити цей жах (відео про це в кінці статті).

Наргіз на сцені в Уссурійську
Наргіз на сцені в Уссурійську

Але зараз вона радикально змінила свою думку – після того, як почалися судові засідання (їх можна було дивитися в онлайн режимі), вона зрозуміла, що винуватець поводиться вкрай неблагородно. намагається хитрими способами ухилитися від відповідальності. Він ображав рідних загиблого Сергія Захарова, називаючи їх меркантильними людцями, хоча ті відмовилися від грошової компенсації без рішення суду.

Михайла Єфремова ведуть на суд
Михайла Єфремова ведуть на суд

Після цього Наргіз назвала актора хворим і щоб уберегти суспільство від таких особин, його треба посадити і надовго:

Єфремов повинен сидіти в тюрмі, бо він убив людина

Співачка сказала, що їй дуже неприємно спостерігати, як поважна людина через алкоголь опустився на саме дно. Але це його особисті проблеми, а не суспільства, тому його треба покарати за всією суворістю закону.

Нагадаємо, що прокурор у своїй обвинувальної промови зажадав посадити Єфремова в колонію загального режиму на 11 років за вбивство при обтяжуючих обставинах. Вирок суду повинен винести 8 вересня.

А ось відео про те найскандальнішому концерті самої Наргиз.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.