Позитив пішов від Дорофеєвої і перетворився в бродвейського мачо: брутальність йому до лиця

Позитив, він же Олексій Завгородній, зовсім недавно потрапив на всі новинні сайти в статтях про те, що він йде від Наді Дорофєєвої у вільне плавання. Потім він продемонстрував свою нову можливу партнерку, правда, як виявилося, тільки з танців.

Сьогодні Льоша Позитив вирішив показати як йому йдуть бродвейські замашки.

Співак і актор Олексій Завгородній, більше відомий як Позитив з групи “Время и Стекло ” похвалився фото в новому амплуа. Як стало відомо з публікації, співак разом зі своєю сценічною пасією знімають нову версію кліпу “Назавжди-Ніколи “. Таким чином Позитив заінтригував українців очікуваннями. Яким же буде виступ в стилі Бродвей колишнього партнера Дорофеєвої.

Відзначимо, що в неділю 30 серпня відбувся перший прямий ефір 7-го сезону проекту “Танці з зірками “. Тоді Олексій Завгородній вийшов на сцену разом з Юлією Сахневич і вразив шанувальників романтичним виступом. Очікується, що 6 вересня вони також вийдуть на паркет з повторним виступом, і отримають кращі оцінки суддів. На думку незалежних критиків, пара Завгороднього і Сахневич є однією з найсильніших в цьому сезоні.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.