Хто покинув “Танці з зірками ” перший? Ця пара вилетіла 6 вересня

На жаль, з 14 пар далі йдуть тільки 13.

6 вересня на телеканалі 1 + 1 показали другий ефір проекту “Танці з зірками “. Оскільки в першому епізоді пари тільки презентували себе, голосування глядачів не було і ніхто не вибув. Але вже з другої серії почалася жорстка баталія за перемогу. На думку суддів все пари виступили гідно, однак одній не вистачило балів.

Цього разу з шоу пішли Ілона Гвоздьова і Дмитро Танкович.

Таким чином на наступному тижні на паркет вийдуть 13 професійних хореографів і 13 популярних зірок українського шоу-бізнесу.

Найцікавіше в другому ефірі “Танців з зірками “

Джокером цього випуску став переможець попереднього сезону, гуморист і шоумен Ігор Ласточкин .

Ватажок “вовчих” знову вийшов на паркет: виступ Олега Винника на “Танці з зірками” 6 вересня . Як зазначила Катерина Кухар, це був динамічний виступ, але Винник все одно трохи недопрацьовує. Сам король вовчиць і його партнерка виступом залишилися задоволені і впевнені – у фіналі вони точно зможуть виступити.

Також галасу навели вагітні танці Ілони Гвоздьової знову обурили громадськість: “Ну куди з таким пузом?” .

Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович на другому ефірі
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович на другому ефірі

Не тільки учасники шоу можуть дивувати. Ведучі теж хочуть брати свою публіку епатажем. Наприклад, Тіна Кароль одягла “голе” плаття і притулилася до Горбунова : Катерина Осадча явно не оцінила цю близькість. Шанувальники почали жартувати – так до фіналу вона залишиться і зовсім в “костюмі Єви “.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.