Як виглядав Кобзон без звичної перуки з чубчиком? Ви його не впізнаєте!

Відомий російський співак і заслужений артист Йосип Кобзон завжди з'являвся на публіці в одному і тому ж образі - сорочка, піджак і темна густа шевелюра. І ви навряд чи впізнаєте співака, якщо побачите його ... лисим!

Навіть якщо враховувати популярність цього виконавця і увагу до його персони з боку ЗМІ, практично ніхто не бачив Кобзона без волосся, тобто в перуці. А ще Кобзон також вміло зміг приховувати деякі подробиці своєї не публічно, а особисте життя, яка була і залишається серйозною таємницею для суспільства.

Так, наприклад, без чорної шевелюри контури особи і його вираз у співака були зовсім не такі.

Як виглядав Кобзон без перуки (Зліва)
Як виглядав Кобзон без перуки (Зліва)

Відзначимо, Йосипа Кобзона немає в живих вже два роки. Його не стало влітку 2018 через хворобу, яка почалася за 13 років до цього. У 2005 році стало відомо, що артист пережив складну операцію з видалення злоякісної пухлини. Операція була проведена в Німеччині. Оперативне втручання послабило імунітет артиста. Потім у нього діагностували запалення легенів і нирок. У 2009 році артист був прооперований вдруге і знову в Німеччині. Через п’ять днів після важкої операції Йосип Кобзон відправився на музичний фестиваль в Юрмалу і навіть заспівав. У 2010 році на концерті в Астані Йосип Давидович двічі знепритомнів на сцені. Як виявилося, рак став причиною анемії. На жаль, вік і ослаблений імунітет тільки погіршили загальний стан співака, і він пішов з естради назовсім.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.