Костюми Миколи Баскова, за які соромно його шанувальникам: “Циркач! “

Найепатажніші наряди Баскова виділити складно, адже у нього що ні костюм - то купа стразів, клаптиків, незрозумілих аксесуарів і, звичайно ж, строкатий принт. Він дуже відповідально підходить до вибору вбрання для виступу, адже негласно конкурує з Кіркоровим.

Перший образ – це ніхто інший, як покемон Пікачу. Так, саме в його костюмі король російської шарманки скакав по сцені в 2016 році. Тоді тренди дозволяли це зробити, адже весь світ грав в легендарний гру Покемон Гоу.

Микола Басков Пікачу
Микола Басков Пікачу

Ще один обговорюваний цибулю найнатуральнішого блондина – морський цар. Там він дуже доречно і навіть трохи смішно доповнив виступ реквізитом. Тут краще один раз побачити.

Микола Басков морської цар
Микола Басков морської цар

Амурський тигр – один з вимираючих видів тварин. Басков вирішив не залишатися осторонь від популярної акції в підтримку цієї тварини, і вийшов на концерт в обтягуючому костюмі з мордою тигра на причинному місці. Фанати явно оцінили таке перевтілення, особливо фанатки – кричали так, що зірвали голос.

Микола Басков Амурський тигр
Микола Басков Амурський тигр

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.