Потапу не до Насті, він зайнятий сином: Олексій Потапенко показав свою головну гордість, яку йому подарувала Ірина Горова

Продюсер і музикант Олексій Потапенко зворушливо привітав спадкоємця від Ірини Горової з днем народження. Потапу не до Насті, зараз він зайнятий сином.

6 вересня Андрію виповнилося 12 і, звичайно ж, зіркові батьки в своїх мікроблогах написали теплі слова на його адресу. Незважаючи на розлучення з Іриною, Олексій бере активну участь у вихованні дитини.

Днями герой статті поділився сімейним фото зі спадкоємцем, де вони обидва сидять в обнімку, а вчора співак опублікував ще один знімок Андрія з вітальним постом:

Ось що написала мама іменинника:

Звичайно, користувачі мережі в коментарях до обох постів приєдналися до поздоровлень:

  • «Щастя йому, здоров’я, удачі та успіхів у житті»;
  • «Добра і всього від Бога цього славного пацану!»;
  • «У вас чудовий син! Нехай росте здоровеньким на радість батькам»;
  • «З іменинником всю вашу велику і прекрасну сім’ю»;
  • «Іди напролом до своєї мети! Вітаю!».

Пишуть шанувальники.

Варто сказати, що хлопчик активно веде соціальні мережі і є частим гостем на світських заходах. У свої 12 у нього вже більше 40 тисяч підписників в Instagram. Не виключено, що Андрій піде по стопах мами і тата, адже як Олексій, так і Ірина є музичними продюсерами.

Потап с бывшей женой Ириной Горовой и детьми
Потап з колишньою дружиною Іриною Горовою і дітьми

До речі, колишнє подружжя розлучилося в 2014 році, хоча з їх власних слів, до цього вони не жили разом цілих 5 років. Розставання пари не було гучним, вони обійшлися без поділу майна і скандалів, а в мережі впевнені, що з сім’ї Потап пішов через солодкоголосу Каменських. На ній же він і одружився у 2018-му.

Свадьба Потапа и Настя Каменских
Весілля Потапа і Настя Каменських

Що стосується відносин Андрія з новою дружиною батька, то ось як на це питання Горова відповіла в телешоу «Життя відомих людей»:

«Не дуже вони спілкуються, у них немає якихось взаємин. Якщо ми десь перетинаємося, то “Привіт, бувай”. Вони можуть поговорити, немає заперечення, але і немає теплих відносин, ми не одна велика сім’я».

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.