Син популярної співачки дізнався, що вона не його біологічна мати

Популярна в 90-і роки співачка Тетяна Овсієнко 20 років тому взяла дитину з дитячого будинку. Що наштовхнуло артистку на такий крок, читайте в нашому матеріалі.

Після чергового концерту в Пензі Тетяна вирішила відвідати дітей в місцевому інтернаті і залишити їм невеликі подарунки. Там їй сподобався трирічний Ігор. Як виявилося після знайомства, у хлопчика серйозні проблеми з серцем. Для його порятунку потрібна дорога і складна операція.

Він настільки сподобався співачці, що вона вирішила взятися за лікування хлопчика. Тетяна розуміла, що держава не виділить потрібну суму на операцію, тому всі витрати з лікування та реабілітаційного періоду взяла на себе. Крім того, Овсієнко підключила всі можливі зв’язки, щоб знайти хорошого хірурга-кардіолога, що спеціалізується саме на дитячих захворюваннях.

Коли малюк був у клініці, Тетяна постійно приділяла йому час. Не забула вона про хлопчика, коли той повернувся в дитячий будинок. Вона продовжувала відвідувати його, привозила йому подарунки і гралася з ним.

Прихильність артистки до Ігоря була настільки великою, що після чергового візиту вона повідомила чоловікові про своє рішення усиновити дитину. Чоловік співачки підтримав її намір, і через деякий час сім’я забрала Ігоря до себе.

 "" Тетяна Овсієнко з сином

Оскільки хлопчик був дуже маленький, процес усиновлення він не пам’ятає. Він довгий час вважав, що Тетяна та її чоловік – його біологічні батьки. Коли хлопчик став старшим, йому розповіли правду, але це жодним чином не вплинуло на їх стосунки.

Зараз Ігорю 24 роки, він одружений і живе в США. Нещодавно у нього народився син, хрещеною для якого стала прийомна мама Тетяна Овсієнко.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Погані гени. Зоряні родини, де залежність від алкоголю і наркотиків передалося у спадок.

Нагадаємо, що в  інтернеті з’явилися фото юної Марини Поплавської.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.