Розповніла телеведуча “Росії 1 ” Барановська неприємно здивувала фанатів

Телеведуча Юлія Барановська, яка піднабрала кілька кілограмів за період карантину, вразила фанатів фігурою.

Знімок, опублікований в соціальній мережі Інстаграм, викликав шквал обурень. Барановська поділилася кадром з недавнього заходи, на якому вона постала в короткій сукні.

Відзначимо, Юлія Барановська – популярна в Росії телеведуча. У жовтні 2016 року Барановська вперше засвітилася на великих каналах – зокрема, вона стала обличчям шоу Першого каналу «Льодовиковий період», в рамках якого її партнером і наставником виступив Максим Шабалін.

Юлія Барановська
Юлія Барановська

На початку лютого 2018 го стало відомо, що Юлія Барановська дебютувала в повному метрі. Телеведуча виконала камео в комедії свого колеги по передачі «Чоловіче / Жіноче» Олександра Гордона під назвою «Дядя Саша». Планується, що фільм вийде в прокат восени 2018 року. Зараз Барановська виховує трьох дітей одна.

Юлія Барановська
Юлія Барановська

Вона розвивається як телеведуча, і нерідко з’являється на екранах загальнонаціональних каналів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.