Михайло Єфремов сподівається, що колонію, в якій він буде сидіти, назвуть його іменем

Обвинувачений у скоєнні смертельного ДТП Михайло Єфремов сподівається, що колонію, де він буде сидіти свій термін, згодом назвуть його іменем. Саме з таким формулюванням актор звернувся до адвоката Ельмана Пашаєва.

Запис особистого спілкування підсудного зі своїм захисником з’явився в програмі «Нові російські сенсації» на каналі НТВ. Імовірно, все відбувається в квартирі артиста. Знаменитість сперечається з юристом про те, що йому можна говорити на суді, а про що краще промовчати. При цьому Михайло Олегович знаходить в собі сили пожартувати:

«Сподіваюся, що колонію, в якій я сиджу на прохання Віталія Захарова 8 років, потім назвуть ім’ям Михайла Єфремова».

Віталій — син загиблого водія Сергія Захарова.

Виталий Захаров
Віталій Захаров

Далі в ході обговорення можливого вироку герой статті приходить до того, що йому, швидше за все, дадуть вісім років позбавлення волі:

«Якщо я там ще концерт дам, то зовсім буде добре», — додав з гумором актор.

Разом з Ельманом Пашаєвим вони впевнені, що суд ставиться до них упереджено. Близько двох десятків клопотань з боку захисту відхилили, а всі прохання потерпілої сторони задовольнили.

Эльман Пашаев и Михаил Ефремов
Ельман Пашаєв і Михайло Єфремов

Крім того, Єфремов вважає, що родичі загиблого в аварії поводяться цинічно. Справа в тому, що вони вирушили на брудні телешоу, щоб розповісти про своє горе, ще до похорону Сергія.

Варто сказати, що прокурор попросив для Михайла 11 років колонії загального режиму. Віталій Захаров хоче, щоб винний у смерті його батька артист сів за ґрати на 8 років. Адвокат зірки вважає, що його клієнта чекають 5-6 років ув’язнення, а сам актор схиляється до восьми років.

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Остаточне рішення стане відомо вже сьогодні о 10:00 — саме на цей час призначено фінальне судове засідання у справі Єфремова.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.