(ВІДЕО) Настя Каменських готується до материнства, поки Потап виховує сина від Ірини Горової

Українська співачка Настя Каменських опублікувала зворушливе відео зі своїми цуценятами.

“Потомство ” Каменських привела її собачка Мі-ми ще на початку серпня. Тоді співачка повідомила про поповнення у своїй родині, і шанувальники подумали, що мова йде про те, що сама вона вагітна.

Нагадаємо, чутки про вагітність дружини Потапа ще раз підтвердилися на День Незалежності в цьому році. Тоді співачка виступала на каналі “Україна ” в обтягуючому білій сукні з помітним животиком. Сама вона ніяк не коментує це положення, тому до кінця невідомо чи вагітна вона. Однак через кілька днів NK підтвердила підозри фанатів, опублікувавши знімок в купальному костюмі, де видніються її округлилися в області талії форми.

Також додамо, що Настя і Потап в шлюбі з весни 2019 року. Це при тому, що їхні стосунки тривають набагато довше, просто до цього пара їх приховувала. Весілля відбулося із запрошенням популярних зірок, які і розсекретили – лід між партнерами нарешті розтанув і вони зважилися розповісти про свої почуття.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.