Потап зізнався, що завжди вважав Горбунова людиною нетрадиційної орієнтації: «Пещений красень в костюмі»

Український співак і продюсер Потап зізнався, що раніше вважав шоумена Юрія Горбунова людиною нетрадиційної орієнтації. До відносин з Катею Осадчою він ніколи не з'являвся на публіці з жінками.

У Олексія Потапенка є власне YouTube-шоу «2POpodcast», він веде його разом з Позитивом з «Время и стекло». Останньою гостею подкасту стала Маша Єфросиніна. Разом вони обговорили біографію чоловіка ведучої «Світського життя», якого герой статті називає своїм другом і кумом.

Під час розповіді історії зародження їх дружби чоловік Каменських зробив гучну заяву:

«Я думав, що він голубий».

Ще цікавіше все стало, коли на це відреагувала Єфросиніна:

«Катя думала, що він голубий!».

Подкаст Потапа и Позитива
Подкаст Потапа і Позитиву

Потап пояснив, чому Юрій здавався йому випещеним красенем в костюмі. Справа в тому, що в гардеробі Горбунова дуже мало різноманітності:

«Я говорю: “Юра, а чому у тебе 20 однакових сорочок?”, а він відповідає: “Ти що? Як ти можеш таке говорити? Тут ось такий шовк, а тут ось таке плетіння”. Ну що можна подумати?», — поділився спостереженнями співак.

Крім того, він згадав, що ще до початку відносин з Катериною Осадчою Горбунова ніхто не бачив з жінками. Склавши «А» і «Б», артист і подумав, що вся справа в орієнтації. При цьому йому було дуже цікаво спостерігати за розвитком роману парочки, адже вони — його улюблені куми.

Юрий Горбунов и Катя Осадчая со своим сыном
Юрій Горбунов та Катя Осадча з сином

Варто сказати, що зірки телеканалу «1+1» розписалися в 2017-му незадовго до народження їхнього сина Івана. Також у ведучої є старша дитина від першого чоловіка Олега Поліщука, а Юрій до шлюбу з Осадчою протягом 20 років був одружений на танцівниці Людмилі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.