Михайлу Єфремову винесли вирок за вчинення ДТП в нетверезому стані Важлива новина

Відомому російському акторові Михайлу Єфремову винесли вирок. Свій термін за скоєння ДТП у нетверезому стані артист буде відбувати в колонії загального режиму.

Сьогодні, 8 вересня, відбулося фінальне судове засідання у справі про смертельне ДТП за участю зірки. Біля будівлі Пресненського суду зібралася група підтримки Михайла Олеговича в складі сестри, дружини, Микити Висоцького, Івана Охлобистіна, Микити Джигурди, Гаріка Сукачова та навіть справжнього шамана.

Шаман у будівлі суду
Шаман біля будівлі суду

На цьому дивацтва не закінчилися — поліцейські затримали “чорного мага”, який чаклував над фотографіями підсудного і адвоката потерпілих Олександра Добровінського.

Не обійшлося і без тих, хто виступає проти Єфремова. З цього приводу організувався цілий барабанний марш, відео з яким опублікував Telegram-канал Mash.

Суддею артиста стала Олена Абрамова з бездоганною репутацією. Вона ж відправила за грати футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва.

Згідно зі свідченнями експерта, причиною смерті 57-річного Сергія Захарова, в чию машину врізався герой статті, стали множинні травми. На наступний ранок після госпіталізації він помер.

Загиблий в ДТП з Єфремовим Сергій Захаров
Загиблий в ДТП з Єфремовим Сергій Захаров

Несправностей гальмівної системи джипа Михайла не виявлено, а саме вона на ранньому етапі розгляду справи була однією з версій Ельмана Пашаєва. Також суд не приймає до уваги слова обвинуваченого про те, що він не пам’ятає, що сталося, як і свідків захисту, які говорили, що в момент ДТП артист сидів на пасажирському сидінні.

Після розгляду всіх доказів суддя вибрала запобіжний захід для Єфремова — актора чекають 8 років ув’язнення в колонії загального режиму і виплата 800 тисяч рублів (трохи більше 290 титяч гривень) на користь сина Захарова та позбавлення права керувати транспортом на 3 роки.

Термін реальний, не умовний, тому його відразу ж заарештували після оголошення вироку.

Михайло Єфремов зі своїми адвокатами слухає вирок з опущеною головою
Михайло Єфремов зі своїми адвокатами слухає вирок з опущеною голово

Нагадаємо, 8 червня героя статті, знаходячись в нетверезому стані, їхав по Садовому кільцю на своєму Grand Cherokee, не впорався з керуванням і врізався на зустрічній смузі в автофургон Lada. Його водій в результаті аварії загинув.

Звинувачення наполягало засудити знаменитість до майже максимального терміну за цією статтею — до 11 років в’язниці з подальшим позбавленням водійських прав, виплатою старшому синові загиблого 500 тисяч рублів і по рублю іншим трьом родичам Сергія.

Адвокат сім'ї Захарових Олександр Добровінський
Адвокат сім’ї Захарових Олександр Добровінський

Захист просив не позбавляти Єфремова свободи і в крайньому випадку відправити в колонію-поселення.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.