Головна сваха країни Лариса Гузєєва зробила відверте зізнання: “Думаєте, я ніколи нікого не уводила? “

Під час зйомок одного з шоу в Підмосков'ї, жінка заговорила з героями Руфіною і Олексієм про особисте життя.

Увагу привернуло те, що пара заявила – коли вони познайомилися, обоє ще перебували у відносинах. Однак ніхто нікого не вів. На цю фразу Гузєєва посміялася і уточнила: “Все кого-то у кого-то відводять. І я в тому числі “. Вдаватися в подробиці особистого історії Гузєєва не стала, однак шанувальники і співрозмовники зрозуміли, що Лариса та ще цікава жінка.

Лариса Гузєєва
Лариса Гузєєва

Нагадаємо, зараз головна сваха країни і ведуча популярного шоу “Давай одружимося ” вже багато років перебуває у шлюбі. Ніяких побутових скандалів або гучних сварок на публіку між ними помічено не було.

Лариса Гузєєва
Лариса Гузєєва

Колись Гузєєва розповідала, що був момент, коли її чоловік задивлявся на худіших подруг. Лариса тоді якраз трохи округлилася. Але телеведуча взяла себе в руки, почала займатися спортом і пострункішала.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.