Пєвцова виписали з «коронавірусної» лікарні без коронавіруса

Народного артиста Росії Дмитра Пєвцова виписали з лікарні. Тепер він продовжить лікування вдома.

Актор звернувся до шанувальників у соціальній мережі Інстаграм і розповів, що, як виявилося, діагнозу коронавірус у нього так і не виявили. Швидше за все, у нього просто було запалення легенів складної форми. Дмитро висловив слова подяки всім медпрацівникам, які були причетні до лікувального процесу.

Пєвцов уточнив, що він кілька разів здавав ПЛР-тест на коронавірус, і у всіх випадках результат був негативним

Дмитро Пєвцов
Дмитро Пєвцов

Нагадаємо, що 29 серпня стало відомо про госпіталізацію актора Дмитра Пєвцова. Він потрапив у відділення інтенсивної терапії відразу після повернення з відпустки, який з сім’єю провів в Криму.

30 серпня знаходиться в лікарні в Комунарка Пєвцов висловився про свій стан: «Відмінне самопочуття, прекрасне, чудове. Кожному бажаю хворіти з таким самопочуттям ». Лікарі, в свою чергу, заявили, що оцінюють його стан як середньої тяжкості. Вони діагностували у актора дихальну недостатність.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.