Партнер Лесі Никитюк на “Танцях з зірками” Макс Єжов потрапив в ДТП: машина перекинулася кілька разів

Макс Єжов, партнер Лесі Никитюк на "Танцях з зірками " потрапив в ДТП під Києвом. Винуватець аварії зник, і тепер Єжов разом з громадськістю розшукує зловмисника.

Як стверджує потерпілий, його автомобіль внаслідок аварії перекинувся кілька разів, однак, з танцівником все добре.

Подробиці аварії невідомі. Сам Єжов пише, що невідомий порізав його на дорозі. Це був сріблястий автомобіль Hyundai i30. Машина танцівника перелетіла через кювет і кілька разів перекинулася. На щастя, з Максом все в порядку, він дивом уцілів. Зараз він шукає винного в ДТП водія, який зник з місця події.

Нагадаємо, Макс Єжов – хореограф. Він прославився участю в другому сезоні шоу “Танці з зірками “. Він танцював з довгоногою красунею і телеведучої, яка веде тревел-шоу “Орел і Решка ” Лесею Нікітюк.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.