Пошматувало обличчя: як виглядає Алла Пугачова після нападу крупним планом?

Алла Борисівна Пугачова з кожним днем не молодіє. Дивлячись на фото останніх місяців можна побачити, що збільшується і кількість її зморшок, і їх глибина.

Не допомагають вже навіть численні підтяжки, якими Примадонна намагається приховати свій справжній вік. У мережу просочилися справжні фотографії Пугачової без фільтрів. І там видно крупним планом, що старенька вже здає свої позиції.

Постаріла Пугачова крупним планом
Постаріла Пугачова крупним планом

Все частіше в мережі з’являються знімки змінилася співачки Алли Пугачової. На ряді знімків співачка загальним планом, і там її глибокі мішки під очима ще не так кидаються.

«Без фільтрів. Найкраща », – підписані фотографії представниками фан-клубу. Але від шанувальників нічого не сховаєш, і в коментарях вони почали писати, що подібні фотографії не найвдаліші. «Невдале фото», «Вид втомлений, вам потрібно більше відпочивати», – прокоментували користувачі.

Постаріла Пугачова крупним планом
Постаріла Пугачова крупним планом

Однак більшість шанувальників відзначили, що це просто невдалі фотографії і підтримали Пугачову – «Алла Борисівна, ви молодець … Хто пише гидоти, нехай частіше дивиться на себе в дзеркало», «Гідна жінка», «Красива».

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.