Красень-актор Бурак Озчівіт з «Величного століття» розлучається з Фахріє Евджен: шлюб дав тріщину

Турецький красень-актор Бурак Озчівіт, відомий за ролями в серіалах «Величне століття» і «Корольок — пташка співоча», розлучається зі своєю дружиною Фахріє Евджен. Навіть самі ідеальні шлюби дають тріщину.

Довгий час їх пара вважалася однією з найміцніших і красивих у всьому турецькому шоу-бізнесі. Подружжя звела робота — вони познайомилися на знімальному майданчику. Спочатку актори були просто колегами, але їх екранний роман знайшов своє відображення і в реальному житті, хоча і не відразу.

Бурак і Фахріє почали зустрічатися в 2015-му під час роботи над фільмом «Любов схожа на тебе».

Бурак и Фахрие в «Королек — птичка певчая»
Бурак і Фахріє в «Корольок — пташка співоча»

Варто відзначити, що Озчівіт є улюбленцем мільйонів глядачок, адже мужній і привабливий він не тільки на екрані. Проте шанувальниці із захопленням спостерігали за розвитком відносин парочки.

Нарешті в 2017 році на превелику радість фанатів герої статті зіграли пишне весілля в Стамбулі, а ще через пару років у них народився первісток — син Каран. З боку їхнє сімейне життя здавалося казкою, але не все те золото, що блищить.

Фахрие Эвджен с сыном Караном
Фахріє Евджен з сином Караном

Днями в турецьких ЗМІ з’явилася новина про розлучення Озчівіта і Фахріє Евджен. Перед цим у пресі писали про великий скандал в домі зіркових чоловіка і дружини. Судячи із заяв журналістів, причиною сварки стали погані відносини між родинами Бурака і Фахріє.

В ході конфлікту актори взялися згадувати один одному старі образи і недомовленості, що почули їхні сусіди. Вони ж і спілкувалися з представниками засобів масової інформації.

Свадьба Бурака и Фахрие
Весілля Бурака і Фахріє

Судячи з усього, подружній скандал став точкою і вони вирішила розлучитися, а ті самі сусіди впевнені, що весь цей час знаменитості були разом тільки заради півторарічного сина.

Схожі статті

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?