Красень-актор Бурак Озчівіт з «Величного століття» розлучається з Фахріє Евджен: шлюб дав тріщину

Турецький красень-актор Бурак Озчівіт, відомий за ролями в серіалах «Величне століття» і «Корольок — пташка співоча», розлучається зі своєю дружиною Фахріє Евджен. Навіть самі ідеальні шлюби дають тріщину.

Довгий час їх пара вважалася однією з найміцніших і красивих у всьому турецькому шоу-бізнесі. Подружжя звела робота — вони познайомилися на знімальному майданчику. Спочатку актори були просто колегами, але їх екранний роман знайшов своє відображення і в реальному житті, хоча і не відразу.

Бурак і Фахріє почали зустрічатися в 2015-му під час роботи над фільмом «Любов схожа на тебе».

Бурак и Фахрие в «Королек — птичка певчая»
Бурак і Фахріє в «Корольок — пташка співоча»

Варто відзначити, що Озчівіт є улюбленцем мільйонів глядачок, адже мужній і привабливий він не тільки на екрані. Проте шанувальниці із захопленням спостерігали за розвитком відносин парочки.

Нарешті в 2017 році на превелику радість фанатів герої статті зіграли пишне весілля в Стамбулі, а ще через пару років у них народився первісток — син Каран. З боку їхнє сімейне життя здавалося казкою, але не все те золото, що блищить.

Фахрие Эвджен с сыном Караном
Фахріє Евджен з сином Караном

Днями в турецьких ЗМІ з’явилася новина про розлучення Озчівіта і Фахріє Евджен. Перед цим у пресі писали про великий скандал в домі зіркових чоловіка і дружини. Судячи із заяв журналістів, причиною сварки стали погані відносини між родинами Бурака і Фахріє.

В ході конфлікту актори взялися згадувати один одному старі образи і недомовленості, що почули їхні сусіди. Вони ж і спілкувалися з представниками засобів масової інформації.

Свадьба Бурака и Фахрие
Весілля Бурака і Фахріє

Судячи з усього, подружній скандал став точкою і вони вирішила розлучитися, а ті самі сусіди впевнені, що весь цей час знаменитості були разом тільки заради півторарічного сина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.