Молода дружина Віктора Павліка скасувала весілля: «Я ні про що не шкодую»

Катерина Реп'яхова, молода дружина Віктора Павліка, знову скасувала весілля. Пара зареєструвала свої стосунки ще в травні, але торжество все ніяк не відбудеться.

Закохані познайомилися вже майже п’ять років тому в одному з готелів Миколаєва після концерту співака. Згодом Катя стала його концертним директором, проте робочі відносини переросли в щось більше.

Влюбленные Виктор и Катя
Закохані Віктор і Катя

Першому весіллю героїв статті не судилося бути через введений в країні карантин, дата була призначена на початок червня в рідному місті нареченої — в Дніпрі. Тоді ж подружжя перенесло святкування на 18 серпня, але і в цей раз все довелося скасувати.

Виктор Павлик и Екатерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Реп’яхова

Справа в тому, що 7 числа в столичному хоспісі від раку помер 21-річний син Віктора Павліка Павло. Для люблячого батька смерть дитини стала великим шоком, тому серпневе весілля так і не відбулося.

Виктор и Павел Павлик
Віктор і Павло Павлік

Нарешті 25-річна Катерина прокоментувала чергове скасування святкування у себе в Instagram. Для початку дівчина сказала, що ніколи і уявити собі не могла, що подібне може статися з нею, однак їй не прикро через це, адже все пізнається в порівнянні:

«Я ні про що не шкодую і за все вдячна долі. Попереду ще так багато хорошого. Я обов’язково одягну її [весільну сукню] і мої рідні і друзі побачать мене нареченою», — написала Реп’яхова.

Варто сказати, що для Каті це перше заміжжя, а ось Віктор Франкович був одружений тричі і кожна з дружин народила йому дитину. Після втрати Павла у співака залишилося двоє дітей — 35-річний Олександр та 32-річна Христина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.