Нові подробиці ситуації з прахом Валентини Легкоступової, який викинули на смітник

Місяць тому раптово пішла з життя виконавиця відомого хіта «Ягода-малина», проте навколо її смерті нові подробиці з'являються щодня. Нарешті прояснилася і ситуація з прахом Валентини Легкоступової.

Вчора з’явилися новини про те, що рідні артистки досі не забрали її урну з крематорію, в результаті чого вона опинилася на смітнику. Спадкоємиця співачки Анетта Бриль шокована такими вкиданнями і ні краплі не сумнівається, чиїх це рук справа.

Юрій Фірсов і Валентина Легкоступова
Юрій Фірсов і Валентина Легкоступова

Ось що каже з цього приводу найнятий нею юрист Сергій Жорін:

«Прах Легкоступової розділений на дві частини — одну, як просила Валентина при житті, забрала її мама, щоб розвіяти над морем. Інша ж знаходиться в крематорії. Найближчим часом повинні виділити місце на Троєкуровському кладовищі. Там дочка і поховає останки».

Дочь Валентины Легкоступовой Анетта Бриль
Дочка Валентини Легкоступової Анетта Бриль

До адвоката Анетта звернулася, щоб встановити ясність в деяких деталях спільного життя матері з вдівцем Юрієм Фірсовим. Справа в тому, що чоловік є головним підозрюваним у справі про загибель Валентини, адже саме він останнім бачив її живою і здоровою.

Через місяць після весілля зірки з яхтсменом Бриль не змогла зв’язатися з матір’ю, тому поїхала до неї додому, де знайшла її лежачою на підлозі в нетверезому стані. На її тілі виднілися гематоми, потім була госпіталізація, раптова кома і смерть.

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

Незважаючи на те що синці пояснюються падінням Легкоступової у ванній, її рідні вважають, що мало місце домашнє насильство. З цим слідство зараз і розбирається.

Також завдяки Сергію Жоріну стало відомо, що перед вінчанням з Валентиною Фірсов не розвінчався з минулою дружиною. Більш того, він повів артистку до ЗАГСу в той же день, коли розірвав попередній шлюб, а ось на телебаченні останній чоловік героїні статті звинувачує в усіх смертних гріхах її дітей.

Юрий Фирсов и Валентина Легкоступова в день свадьбы
Юрій Фірсов і Валентина Легкоступова в день весілля

Анетта вважає, що такими брудними методами Юрій просто намагається піти від відповідальності, але вона ні за що не дозволить йому так вчинити.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.