Олег Винник вперше публічно зізнався в почуттях до коханої: Таюне дуже пощастило

Улюбленець мільйонів українок Олег Винник публічно зізнався в почуттях до коханої. Такого ще не було, так що вовчиці згорають від заздрості до Таюне.

Вітчизняний натуральний блондин ретельно приховує своє особисте життя за сімома замками. Він упевнений, що прихильників має цікавити тільки творчість артиста, а все, що діється поза сценою, має залишатися в таємниці.

Проте в ЗМІ вже не раз з’являлися “викриття” співака і, судячи з усього, він вже давним-давно одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко. Більш того, у них навіть є спільна дитина — син Юліан, який зараз живе і вчиться в Німеччині.

Таюне с сыном от Олега Винника Юлианом
Таюне з сином від Олега Винника Юліаном

Ні сам Олег, ні Таюне ніяких коментарів з цього приводу не дають, тому їхнє мовчання автоматично сприймається за згоду. Однак варто зазначити, що всі пісні Винника про чисте кохання, тому не можна виключати, що його музою є саме Таїсія.

Олег на сцене с Таюне
Олег на сцені з Таюне

На радість численних прихильниць герой статті досить активно веде соціальні мережі, де часто ділиться новими фотографіями і відео. Нещодавно він опублікував свіжу серію знімків, поставши перед камерою в джинсах, чорній футболці і кросівках зі звично зібраним в хвіст волоссям. Сонцезахисні окуляри і браслети на руках відмінно доповнили образ.

Ось як артист підписав цей пост:

«Життя не варте і гроша, коли любові там немає».

Цілком можливо, у Олега з цим немає ніяких проблем, адже його кохана жінка не тільки чекає його вдома, але і підтримує на сцені.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

У коментарях до публікації підписники не тільки погодилися з його словами, хтось навіть зізнався в почуттях до нього:

  • «Згодна на всі 100. Моя безмежна любов — це ви!»;
  • «Такий красень, співає душею і серцем. Обожнюю!»;
  • «І всі вовчиці в один голос: “Так, це правда”»;
  • «Ви прекрасні! Любові вам і процвітання»;
  • «Побільше б таких чоловіків».

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.