Зірці серіалу «Свати» Федору Добронравову 59 років: цікаві факти з життя актора

Сьогодні, 11 вересня, знаменитий актор Федір Добронравов святкує свій 59-й день народження.

Федір Добронравов отримав справжню славу після виходу в 2008 році комедійного серіалу «Свати». Артист зіграв чимало ролей як в кіно, так і в театрі. Фільмографія Добронравова налічує понад 130 робіт у театрі і кіно. Однак шлях актора до всенародного визнання був довгим і непростим. Знаменитим актор став тільки після 40-ка років.

Федір Добронравов зараз
Федір Добронравов зараз

Федір народився в Таганрозі в сім’ї простих робітників. Папа був будівельником, а мама працювала на заводі. Добронравов з дитинства був дуже активною і талановитою дитиною і мріяв стати не актором, а клоуном. Він навіть відвідував циркову студію, де навчився безлічі трюків. По закінченню школи Федір намагався вступити до циркового училища, але його не прийняли і майбутній актор пішов в армію, а після – одружився і пішов працювати слюсарем на завод.

4 роки поспіль, працюючи слюсарем, Добронравов намагався вступити до театрального училища, але йому не вдавалося. Лише з 5-ої спроби його прийняли в інститут мистецтв у Воронежі, а пізніше він влаштувався в місцевий театр. На той момент у актора вже було двоє дітей, а заробіток в театрі був зовсім маленьким. Тоді, для того щоб утримувати сім’ю, Добронравов підробляв двірником і мив підлогу в Третьяковській галереї.

Добронравов з синами
Добронравов з синами

Тільки після 40 років Федору вдалося потрапити на телебачення і тоді в творчому і матеріальному плані його справи пішли в гору. Цікаво, що сини Федора Іван і Віктор пішли по стопах батька і теж стали акторами.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.