Полякова, Дорофєєва або Ткач? Хто стане новим суддею “Танців з зірками “

Уже цієї неділі, 13 вересня, шанувальники зможуть насолодитися третім прямим ефіром улюбленого танцювального шоу.

Його фішка в тому, що на кожній програмі до трьох основних суддям приєднується ще один – так званий Джокер. До початку програми ніхто не знає що це за особистість, і кожен ефір вона нова. На другому прямому ефірі “Танці з зірками ” запросили коміка і телеведучого Ігоря Ласточкіна. Хто ж буде ставити оцінки парам цієї неділі?

Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу “Танці з зірками “, і тренер гумористичної програми “Ліга Сміху ” Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з’являються нові фото. Яма виклав кадр з закулісся шоу “Танці з зірками “, позуючи разом з іншими членами журі: Григорієм Чапкісом, Катериною Кухар і запрошеним шоуменом, переможцем “Танців ” в 2018 році Ігорем Ласточкиним, який з’явився перед публікою в образі ” Джокера “. Так, артист зробив важливу заяву про проект: тепер шанувальники можуть самі вибирати, кого хочуть бачити “гостем ” за суддівським столом. Імовірно, в новому ефірі фанати зможуть побачити або королеву ночі Олю Полякову, або стройняшку Дорофєєву, або кварталівських пузатікі Юрія Ткача.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.