Шепелев зізнався, що дратувало його в покійній Фріске

Дмитро Шепелєв після смерті своєї дружини Жанни Фріске все одно залишається під прицілом журналіста.

Популярний телеведучий зізнався, що це ж дратувало його і в стосунках з Жанною, яка була в рази популярнішою, і репортери ходили за нею натовпами. Через це не було ніякої повноцінної особистому житті, і будь-які походи на вулицю перетворювалися на справжнє пекло і стеження. Про це сам екс-чоловік покійної зірки розповів в інтерв’ю Ютуб програмі “Макарена”.

Коли ми були разом з Жанною, я дуже сильно обпікся на цьому. Вона – ще більш публічна людина, ніж я. Ще куди більш впізнавана людина. Взагалі не розумів, у що втручаюся. Коли я зрозумів, що в наше особисте життя лізуть всі, кому не лінь, то мені від цього стало дуже страшно “, – зізнався Шепелєв.

Жанна Фріске
Жанна Фріске

Зараз телеведучий вже оговтався від смерті дружини, і вирішив будувати нові відносини. Його обраниця зараз – це телеведуча Катерина Тулупова. У неї є за спиною невдалий шлюб і дитина – ровесник сина Дмитра. Поки у них все в порядку, але від преси вони теж ховаються. Спільних дітей у пари немає, шлюб вони теж поки не уклали.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.