Сьогодні – 13 вересень 2020 року дивіться 3 випуск “Танці з зірками “. НЕ пропустіть!

Сьогодні Надія Мейхер буде кидати виклик Санті Дімопулос і танцювати вальс під незабутній хіт Whitney Houston "I Will Always Love You».

Як поінформував канал 1 + 1, сьогодні будуть представлений на каналі 3 випуск четвертого оновленого сезону шоу Танці з зірками.

У цьому випуску шоу “Танці з зірками-2020” будуть представлені 13 зіркових пар. Вони будуть підкорювати шанувальників танців новими танцювальними композиціями. Тема сьогоднішнього вечора шоу – любов!

У цьому сезоні ті, хто брав участь в минулих “Танці з зірками” і показав себе, будуть членами журі. До суддівської колегії приєднається Надя Дорофєєва, яка трохи не дотягнула до першого місця і віддала його Наталі Могилевській. А зустрічати пари на балконі буде співак, чоловік Наді Дорофєєвої – Дантес. Новий хіт буде представлений Настею Каменських.

 ""

Сьогодні Надія Мейхер буде кидати виклик Санті Дімопулос і танцювати вальс під незабутній хіт Whitney Houston “I Will Always Love You». Через те, що вальс Санти журі в минулому ефірі оцінили високими балами. Також, Санта запально станцює румбу під трек Enrique Iglesias «Ring My Bells», яку присвятить своєму коханому. Олег Винник, якого із завмиранням почуттів чекають шанувальники, хоче показати журі, що він може технічно грамотно станцювати віденський вальс. Реп виконавицею Alyona Alyona буде запально представлений хіп-хоп і вона розповість про свою першу закоханість. «Холостяк» Сергій Мельник буде Кеном, адже саме так в минулому ефірі його назвала найсуворіший член журі проєкту Катерина Кухар.

3 випуск шоу “Танці з зірками-2020” можливо подивитися о 21:00 на 1 + 1.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.