Несподіваний поворот у справі про пограбування Наташі Корольової – крадіжки не було, це помста коханці

Кілька днів тому Мережа підірвала новина - поки Наташа Корольова засмагала на курорті, її благовірний Тарзан привів додому двох дівчат. Коли Королева повернулася, то виявила пропажу грошей і діамантів.

Про цю кримінально-пікантну історію ми детально писали тут .

Тарзан зникнення коштовностей на суму 5 млн рублів і 3000 євро просто не помітив. А господиня, звичайно, відразу все побачила, притиснула чоловіка до стінки і той змушений був зізнатися – так, грішний, запросив малознайомих стриптизерок, а то нудно без тебе, кохана, було.

Тарзан з подружками і Королева
Тарзан з подружками і Королева

Пару днів ображена дружина зберігала суворе мовчання, а шанувальники Тарзана, знаючи круту вдачу Королевої, з завмиранням серця чекали – що буде з стриптизером.

Але на загальний подив нічого страшного не сталося – Наташа раптом заявила, що чоловіка пробачила, а пропажу нехай поліція шукає. Вони з пробачив Тарзаном заспівали пісеньку про любов і поїхали знову на курорт, але вже вдвох (більше один не залишиться).

Корольова і Тарзан в ресторані
Корольова і Тарзан в ресторані

Продовження історії вийшло ще більш епічне!

Поки поліція безуспішно шукала двох “малознайомих стриптизерок”, які залишили Королеву без прикрас, одна з них знайшлася сама і подала зустрічний позов до Королевою за образу честі й обмова. Ця дівчина стверджує, що вона добре знайома з сім’єю, бувала у них неодноразово. Вона геть відкидає крадіжку – все це помста ображеної Королевої, яка дізналася про зраду Тарзана з нею. Більш того, дівчина заявила, що вона вагітна від Сергія Глушка і про це знає і він, і Королева. Мовляв, вона не збиралася руйнувати сім’ю, але після звинувачення в крадіжці, яку вона не скоювала, просто так це не залишить.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

А вчора і сам винуватець “торжества” в своєму Інстаграмі розродився довгим спічем, суть якого така:

Ми вимагаємо припинити будь-які втручання в наше приватне життя, і не допускати надалі щодо нашої сім’ї ніяких незаконних публікацій та інших дій.

Незважаючи на те, що була ніч, пост набрав більше сотні комментів, більшість з яких – самі винні.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

На ЗМІ хустинку не накинеш, всім рот не заткнеш. Так що продовження буде точно.

 

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.