(Відео) Ліза Галкіна з братом Гаррі поставили все село на вуха: діти Пугачової і Галкіна виросли

Чужі діти ростуть швидко — Ліза Галкіна з братом Гаррі тільки ступили на поріг дорослого життя, як уже встигли поставити все село на вуха. Зіркові батьки Пугачова і Галкін такого не очікували.

Двійнятам Примадонни та Максима Галкіна вже по 7 років, в цьому році дітлахи стали першокласниками елітного навчального закладу — Першої Московської гімназії. Річне навчання двох обійдеться мамі і татові в 3 мільйони рублів (1,12 млн гривень), але, судячи з їх замку, такі суми для них аж ніяк не проблема.

Первоклассники Лиза и Гарри
Першокласники Ліза і Гаррі

Як активний користувач соціальних мереж, чоловік Алли Пугачової поділився в Instagram відео, на якому діти грають в піратів і стріляють з дитячого лука. Видовищності додає музика, накладена на ролик — саундтрек з фільму «Пірати Карибського моря».

Сестра і брат позмагалися у стрільбі, а коли справа дійшла до з’ясувань, хто ж з них все-таки стріляє далі, кожен дуже емоційно відстоював свою першість.

У коментарях користувачі мережі поділилися враженнями від побаченого, відзначивши спритність Лізи і скромність Гаррі:

  • «Чудові змагання середньовічних лучників. Дуже мило!»;
  • «Діти розвиваються різнобічно по повній програмі. Супер!»;
  • «Пора брати штурмом замок!»;
  • «Дівчинка спритна, а хлопчик скромний. Так і має бути!»;
  • «Дивовижна суміш Галкіна з Пугачовою. Діти — це просто восьме чудо світу», — пишуть підписники.
Максим Галкин с детьми
Максим Галкін з дітьми

Варто сказати, що шанувальники сімейства Максима та Алли Борисівни стежать за дорослішанням їх діточок з раннього дитинства. Малюки зачарували публіку відразу, а з кожною їх появою в мережі армія фанатів тільки зростає.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!