Наталя Могилевська розкрила правду про роман з мільйонером: новий коханий або чергова інтрижка

Відома співачка Наталя Могилевська вперше прокоментувала роман з мільйонером Олегом Рижовим.

45-річна співачка Наталя Могилевська ретельно приховує своє особисте життя і не любить розповідати подробиці на публіку. В одному з інтерв’ю артистка зізналася, що двічі намагалася побудувати сім’ю, але у неї не вдалося. Тоді Могилевська вирішила зайнятися собою і кар’єрою, а не будувати відносини.

Нещодавно відома співачка з’явилася в компанії імпозантного чоловіка на світському заході, що викликало велику увагу публіки і ЗМІ. Пара з’явилася на закритті київського тижня моди. Вони багато фотографувалися, трималися за руки і виглядали як закохана парочка.

Наталя Могилевська і Олег Рижов на закриття київської тижні моди
Наталя Могилевська і Олег Рижов на закриття київського тижня моди

Варто відзначити, що Олег Рижов – відома особистість і мільйонер. Він є кінематографістом, засновником київських бутиків Isaia, Billionaire, і власником салонів краси Backstage.

Могилевська зізналася, ким для неї є Олег Рижов

Після бурі обговорень і припущень в Мережі, Наталя Могилевська сама вирішила розповісти, ким для неї є Олег Рижов. Артистка опублікувала в своєму Інстаграмі пост, в якому розставила всі крапки над і. За словами Могилевської, Олег Рижов не її коханий, а друг і діловий партнер.

Варто відзначити, що в недавньому інтерв’ю Могилевська зізналася, що вона закохана і щаслива. Ім’я свого улюбленого співачка вирішила поки не називати.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.