(Відео) Настя Каменських показала, в яких нарядах красується перед Потапом під час нічних пустощів

Українська співачка Настя Каменських показала кілька образів, в яких її може побачити тільки Потап. Вона безсумнівно знає, як і чим утримати зіркового чоловіка.

Колишня солістка групи «Потап і Настя», а тепер сольна виконавиця NK є активним користувачем соціальних мереж. Зірка регулярно ділиться з шанувальниками новими фото і відео.

Зовсім недавно героїня статті випустила нову пісню «A HUEVO» на іспанській мові, продовжуючи рухатися до своєї мети — отримати Греммі і завоювати американський ринок. Вчора знаменитість опублікувала короткий ролик, де позувала перед камерою як модель, демонструючи літні образи.

У коментарях прихильники оцінили всі три наряди, вибравши найкращий, а також відзначили, що з кожним роком Настя все гарнішає і гарнішає:

  • «Яка ж ви класна. Потап молодець!»;
  • «Перший образ дуже красивий, але взагалі ви шикарні будете в будь-якому одязі»;
  • «У третьому видно шикарне тіло, тому 3!»;
  • «Що не одягнеш, все одно красуня».
Влюбленные Потап и Настя
Закохані Потап і Настя

Звичайно, не обійшлося без критики і питань про вагітність:

  • «Настя, ну перестаньте показувати свій язик…»;
  • «А слабо зачарувати в цнотливому вбранні?»;
  • «Ви вагітна?».

Варто сказати, що 33-річну Каменських підозрюють в особливому положенні ще з моменту їх з Олексієм Потапенко весілля. Проте животик співачки не росте, а значить спадкоємця пара поки не чекає.

Потап с сыном Андреем
Потап з сином Андрієм

У самого Потапа є син Андрій від першого шлюбу з Іриною Горовою. Незважаючи на розлучення, колишнє подружжя залишилися в добрих стосунках і музикант бере участь у вихованні дитини. 6 вересня хлопчику виповнилося 12.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.