Галкін кинув Пугачову і весь вечір розважався з незаміжньою Гагаріної і Лазарєвим, цілуючи їх по черзі

Максим Галкін пішов у відрив. Він залишив дружину на господарстві, а сам відправився розважатися з незаміжніми дівчатами і Сергієм Лазарєвим.

У неділю Арман Давлетяров, генеральний директор “Муз-ТВ”, відсвяткував своє 50-річчя пишним банкетом. Хоча дата його народження 13 серпня, але торжество перенесли на місяць, так як багато гостей були на відпочинку закордоном.

банкет
Банкет

Компанія зібралася весела, всі гості не тільки пригощалися, а й співали для ювіляра. Ведучими свята були Микола Басков і Лоліта Мілявська.

Серед запрошених були і зоряна пара Максим Галкін і Алла Пугачова. З якихось причин Примадонна не прийшла, але чоловіка відправила (або відпустила).

Майже вільний Галкін вибрав стіл з холостякуючими Поліною Гагаріної, Ані Лорак, Сергієм Лазарєвим та весь вечір веселився до упаду.

Скріни з сторіз Максима Галкіна
Скріни з сторіз Максима Галкіна

За розповідями присутніх, напідпитку самотні дами вели себе розкуто, так що свою порцію гарячих поцілунків і танцювальних обіймів отримав і Галкін, і Лазарєв. І якщо Лазареву це тільки в бонус, то що думає Пугачова про такі тісні контакти чоловіка з дівчатами, набагато її молодше, ми можемо тільки здогадуватися. Буде не дивно, якщо завтра у Галкіна вималюється бланш під оком.

фотошоп
фотошоп

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.