Леся Нікітюк загриміла в СІЗО за зберігання “заборонених речовин”: догралася і попалася

Одного разу українська телеведуча Леся Нікітюк загриміла в СІЗО по звинуваченню в зберіганні "заборонених речовин". Цим випадком знаменитість поділилася в ефірі шоу «Хто зверху?».

На початку двохтисячних тоді ще майбутня зірка вітчизняного телебачення стала учасницею досить курйозної ситуації.

Справа була ось у чому — її подружка з-за кордону привезла в якості гостинця рисове борошно, в магазинах Хмельницького тоді таке годі було й шукати. Щоб забрати подарунок, героїня статті пересипала борошно в прозорий пакетик і пішла з ним додому.

Леся в «Хто зверху?»
Леся в «Хто зверху?»

Спочатку Леся збиралася їхати на маршрутці, але там була величезна черга і вона вирішила пройтися на зупинку подалі, щоб вже точно влізти в транспорт. По дорозі Нікітюк зустрілися співробітники правоохоронних органів, які все не так зрозуміли:

«Хіба незрозуміло було, що у мене в пакеті рисове борошно? Ось міліціонерам було незрозуміло. Вони підійшли до мене і запитали: “Дівчинка, а що у тебе в пакетику?”. Я кажу: “Борошно”. Вони почали сміятися, запитали, мовляв, чому не в закритому пакеті несу. Все-таки забрали мене на дільницю, де я просиділа до приходу батьків», — пояснила ведуча.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

Звичайно, в результаті Лесю випустили, але зате тепер вона знає, як зсередини влаштовані хмельницькі слідчі ізолятори. З гумором в родині Нікітюк все добре, адже коли мама прийшла забирати її, то запитала у доньки:

«Чого ти так мало взяла? Я ж просила ще і для себе!».

Леся Никитюк с мамой Екатериной Петровной
Леся Нікітюк з мамою Катериною Петрівною

Судячи з усього, дотепність героїні статті передалася у спадок, яку вона не втомлюється демонструвати на телеекрані, де зірка на даний момент веде розважальні проекти «Хто зверху?», «Ле Маршрутка» і «Хто проти блондинок».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.