Вєрка Сердючка розпилу пляшку горілки із Зеленським: “Він сам приніс “

Оскільки чинний президент України раніше був тісно пов'язаний з шоу-бізнесом, то у нього залишилося багато зв'язків і "скелетів " в шафі.

Ці темні сторони періодично спливають. Так, наприклад, Вєрка Сердючка, він же Андрій Данилко, розповів як випивав алкогольні напої та Володимиром Зеленським. Таку резонансну заяву Данилко зробив в ефірі “Світського життя ” на телеканалі “1 + 1 “.

Андрій Данилко та Володимир Зеленський
Андрій Данилко 

 

За словами Сердючки, все відбувалося в готелі після чергового концерту, коли Володимир Олександрович Зеленський був ще лідером гумористичного шоу “Квартал 95 “. Він же приніс разом з собою пляшки гарній холодної горілки, яку вони і випили на двох. Сценічна мама Вєрки Сердючки в цій точці історії іронічно скрикнула: “Хіба одна пляшка горілки? “, Що натякає на те, що там дійсно була не одна пляшка.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.