“Моя прекрасна няня ” Заворотнюк вийшла з тіні на 12-ту річницю весілля: що зараз відомо про актрису?

Для багатьох стало здивуванням те, що Анастасія Заворотнюк після тривалого "мовчання в ефірі " нарешті з'явилася - опублікувала знімки виробів донечки в Інстаграм.

Крім цього, найзнаменитіша няня Росії у себе в розділі “Історії ” опублікувала фото з Петром Чернишовим – третім і чинним чоловіком артистки. Більше ніякої інформації від неї не надходило.

Петро Чернишов
Петро Чернишов

Також днями публіку сколихнула новина яку озвучив екс-чоловік російської актриси Анастасії Заворотнюк, бізнесмен Олаф Шварцкопф – чоловік розповів, що перед укладенням шлюбу вони з Заворотнюк чекали дитини. Але у актриси трапився викидень. Саме це, на його думку, і стало однією з причин розставання.

Більше про життя “Моєї прекрасної няні ” дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина ” – Історія Анастасії Заворотнюк: кар’єра, 3 чоловіка, коханець, онкологія і кома.

Також підпишіться на наш канал, адже там ми оперативно публікуємо найновіші і гарячі новини світу шоу-бізнесу.

Схожі статті

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.