Як зараз виглядають співачки з групи “Блестящие “: куди поділися панчохи, червоні губи і зухвале міні?

"Блестящие " - один з найпопулярніших жіночих музичних бендів. Більш популярними, напевно, були тільки дівчатка з "ВІА Гри ".

Але раптово “Блестящие” перестали виблискувати на схилі шоу-бізнесу і кудись пропали. Що з ними стало і як вони живуть зараз?

Ольга Орлова

Ольга Орлова
Ольга Орлова

Перша солістка і автор багатьох пісень групи, Ольга так чи інакше асоціюється з “золотим ” складом «Блестящих». За часів участі в проекті дівчина не залишилася осторонь від б’юті-трендів кінця 90-х і початку нульових і наносила яскравий макіяж.

Ксенія Новикова

Ксенія Новикова
Ксенія Новикова

До 2000 року було прийнято рішення змінити імідж «Блестящих» в цілому і піти від яскравих, різких образів в бік більшої жіночності. Тоді-то в групі і з’явилася Ксенія Новикова, не раз знімалася для чоловічих журналів. Дивлячись на її фотографії сьогодні, майже через 20 років, дивуєшся: Ксенія майже не змінилася.

Юлія Ковальчук

Юлія Ковальчук
Юлія Ковальчук

Довгі світлі локони і ангельський погляд небесно-блакитних очей … Незабутня зовнішність дозволила Юлії стати одним із символів «Блестящих», що стало в нагоді їй у подальшій кар’єрі – сольній творчості та участі в телешоу, в тому числі в якості телеведучої.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.