Зірка «Сватів» після того, як покинула легендарний серіал зробила відверте зізнання: «Не можу дивитися»

Серіал "Свати" вперше вийшов на екрани в 2008 році і отримав величезну популярність серед мільйонів глядачів.

Останній сезон легендарного серіалу вийшов в 2013 році. Шанувальники «Сватів» чекають продовження улюбленого серіалу вже 7 років, але зйомки весь час відкладалися зокрема через політичні причини. Нещодавно стало відомо, що актриса Людмила Артем’єва, яка зіграла Ольгу Ковальову покинула проект і не буде зніматися в новому сезоні. Причина звільнення – фінансова. Про це натякнула колега Артем’євої за серіалом Тетяна Кравченко.

Людмила Артем’єва зізналася, що не дивилася “Сватів “

Людмила Артем’єва продовжує свою акторську кар’єру і знімається в інших проектах. При цьому актриса часто радує своїх шанувальників фотографіями зі зйомок і особистому житті в своєму Інстаграмі. Нещодавно Артем’єва в своєму мікроблозі опублікувала пост, в якому зробила відверте зізнання. Виявляється, актриса ніколи не дивиться фільми і серіали зі своєю участю. За словами Людмили, вона не може адекватно оцінювати свою роботу і заради власного здоров’я вважає за краще не дивитися картини, в яких вона знімалася.

Нагадаємо, зараз проходять зйомки сьомого сезону серіалу «Свати». Офіційно дату прем’єри ще не називали, але один з головних героїв серіалу Федір Добронравов поділився, що глядачі зможуть побачити «Сватів» вже в 2021 році.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.