Потап і Надя Дорофєєва розважаються в Туреччині, поки Настя Каменських не бачить

На фан-сторінці солістки групи "Время и стекло " Наді Дорофєєвої з'явилося відео, яке Потап знімав в Туреччині.

Цей виступ в готелі Ріксос. Очевидно, туди артисти поїхали на кілька днів – трохи відпочити, і, заодно, попрацювати.

Do Do і Потап вирушили на тусовку в Туреччину

Шанувальники відзначили, що Надя Дорофєєва дуже добре рухається. Деякі в коментарях написали, що участь і суддівство в проекті “Танці з зірками ” пішло співачці тільки на користь – зробило її більш гнучкою і професійної на сцені.

Нагадаємо, минулої неділі Do Do з’явилася в шоу “Танці з зірками ” в якості Джокера – судді, який на кожному прямому ефірі змінюються. Творці шоу запрошують в крісло журі відомих людей, які раніше теж виступали на цьому паркеті в якості учасників. Поки “Джокер ” було тільки двоє – Ігор Ласточкин і Надя Дорофєєва.

Схоже що Настя Каменських відмовилася від поїздки з групою “Мізки ” до Туреччини, адже вона зараз вдома і працює над своїми проектами. Це можна помітити по її публікацій в мікроблозі Інстаграм.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.