Борис Корчевников про пухлину мозку: «Було розуміння того, що я дуже слабкий»

Відомий телеведучий, у якого через онкологію розвинулися проблеми зі слухом, зараз продовжує втрачати сили і здоров'я.

Якщо раніше він це приховував і соромився свого діагнозу, то зараз приховувати таке вже неможливо. Сьогодні ведучий програми “Доля людини ” розповів, що пухлина, хоч і доброякісна, але все одно обтяжує його життя. Коли він дізнався про свій діагноз, зізнався, що це підкосило його і морально, і фізично.

“Було розуміння того, що я дуже слабкий, і ти тільки здаєшся собі сильним “, – Борис Корчевников про свій діагноз

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Зараз Борис відчуває себе нормально. Доброякісну пухлину вдалося вилікувати, і на даний момент у нього період ремісії. Також варто пам’ятати, що при неправильному способі життя і відмову від лікування, проблема може повернутися.

Онкологія вже залишила свій слід і на кар’єрі Корчевніковим. Йому довелося відмовитися від рейтингового “Прямого ефіру ” і піти в більш спокійне шоу “Доля людини “. Зараз він продовжує свою роботу в ролі телеведучого.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.