100 днів утримання: зять Ніни Матвієнко показав, як змінився після нового способу життя

Чоловік Антоніни Матвієнко Арсен Мірзоян оголосив марафон відмови від алкогольних напоїв.

Без спиртного він прожив уже сто днів, ніж сьогодні поділився зі своїми фоловерами в Інстаграм.

Цей час дозволив йому не тільки відмовитися від згубної звички, а й розвинути в собі нові таланти. Один з таких талантів – малювання. У публікації Арсен виклав начерк своєї гравюри. Він зобразив улюблену дружину Тоню Матвієнко, яка тримає в руках улюблений коктейль Мірзояна – Апероль.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян і дочка Ніни Матвієнко Тоня разом вже три роки. Їх звів перший сезон проекту “Голос країни “, де вони разом дійшли до фіналу. Правда, тоді про їхні стосунки ніхто не міг подумати, адже у Арсена була сім’я. Незабаром він зрозумів, що любить Тоню, і пішов від сім’ї до неї. Зараз вони виховують доньку – Ніну, названу на честь бабусі.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.