Шанувальники не стримують емоцій. Время и Стекло натякнули на розпад групи

Популярна українська група «Время и стекло» представила нову відеороботу на пісню «Назавжди / Ніколи». За основу кліпу взяли архівні записи за весь час діяльності колективу. Глядачі зможуть побачити рідкісні кадри, закулісся зйомок, концерти, інтерв'ю артистів, починаючи з 2010 року.

Популярна українська група «Время и стекло» представила нову відеороботу на пісню «Назавжди / Ніколи». За основу кліпу взяли архівні записи за весь час діяльності колективу. Глядачі зможуть побачити рідкісні кадри, закулісся зйомок, концерти, інтерв’ю, починаючи з 2010 року.

Сюжет кліпу розгортається на те, що учасники групи Олексій Завгородній і Надя Дорофєєва сидять на лавці і дивляться на екрані архів. При перегляді цих кадрів, артисти дозволяють собі не стримувати сліз.

Ця нова робота дуже стурбувала шанувальників групи. Вони побачили тут натяк на розпад «Время и стекло». Зокрема, в коментарях вони припускають, що цей кліп, стане прощальним в історії дуету.

Ще більше підливає масла в вогонь той факт, що в фіналі відео солісти розходяться в різні боки, відпускаючи руки один одного. Крім того, назва нової пісні значиться, як «Час минув».

Але все ж численним фанатам нема за що хвилюватися, адже пісня, як і кліп, про любов.

До речі, ідея створення відео на цю пісню належить фанатам. Вони під час туру оцінили «Назавжди, ніколи» і попросили артистів зняти кліп.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хвилинка ностальгії. Як склалася доля ведучих програми На добраніч, малюки.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк потрапила в лікарню.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.