Гарік Мартиросян несподівано висловився про президента України

Російський комік і зірка Comedy Club Гарік Мартиросян в інтерв'ю Софіко Шеварднадзе розповів, чому, на його думку, Зеленський позбавив сенсу життя всіх гравців КВН.

«Колись до мене підійшли і запропонували зробити сольний стендап-концерт, я подумав: як класно, я один виступаю на сцені, круто ж! І в цей момент я чую по телевізору, що Володимир Зеленський висунув кандидатуру на пост президента України. І тут всі мої проблеми перетворилися в такі мікроскопічні, а який у них сенс? Чим ти зайнятий, а що робить Володимир Зеленський? Розумієш рівень?», – розповів Мартиросян.

Крім того, шоумен зазначив, що він б не погодився очолити країну, а в ході розмови додав, що вважає Зеленського – відповідальною людиною.

«Він керує гігантською країною, а ти думаєш, чи зайде мій жарт про Пугачову завтра. Все, що я роблю далі, в мені не викликає жодних побоювань і проблем. Якби мені запропонували стати президентом якоїсь країни, я б не погодився. Але, знаючи Зеленського, – він дуже відповідальна людина».

Раніше, під час зйомок YouTube-шоу «Макарена», Гарик на питання ведучого про номер телефону найбільш відомої особи в телефонній книзі відповів так:

«У мене є номер Володимира Олександровича Зеленського. Це найбільша зірка зі світу шоу-бізнесу і зі світу політики. Принаймні, цього року».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: У тіні сестри. Як зараз живе і чим займається Ауріка Ротару.

Нагадаємо також, що шанувальники не впізнали Крістіну Орбакайте.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.