Полювання на другу молодість: 78-річна Ангеліна Вовк знайшла молодого нареченого після двох невдалих шлюбів

Легендарна радянська і російська телеведуча Ангеліна Вовк знайшла молодого нареченого, хоча їй самій вже майже 80. Своїм прикладом зірка довела, що вік по паспорту не має ніякого значення.

У сімдесяті героїню статті називали однією з найкрасивіших жінок вітчизняного телебачення. Звичайно, вона не була позбавлена чоловічої уваги, адже її симпатії домагалися багато чоловіків.

Одного разу божевільний грузин ліз в номер Ангеліни в сочинському готелі по балконах аж на восьмий поверх, а начальник влаштовував їй дрібні за те, що вона не відповіла взаємністю.

Ангелина Вовк в молодости
Ангеліна Вовк в молодості

Першим чоловіком Вовк став її однокурсник по ГІТІСу Геннадій Чертов. Вони були одружені цілих 16 років. Як розповідала сама знаменитість, він дуже подобався жінкам, це ж і стало причиною розлучення — Геннадій зраджував дружині:

«Може, якщо були б діти, це якось поєднало б, але… Я розлучалася з ним з болем», — згадала Ангеліна Михайлівна в одному зі своїх інтерв’ю.

Радості материнства вона не пізнала через проблеми зі здоров’ям — ускладнення після позаматкової вагітності привели до безпліддя.

Ангелина Вовк со своим первым мужем Геннадием Чертовым
Ангеліна Вовк зі своїм першим чоловіком Геннадієм Чертовим

Вдруге артистка вийшла заміж за чеського художника Індржиха Геца. Не виключено, що вони були б разом до самої його смерти, якби не відстань — пара жила на дві країни протягом довгих 13 років.

За словами Вовк, чоловік весь час наполягав, щоб вона до нього переїхала, однак зірка не могла все кинути і зірватися. Про його переїзд до Росії взагалі не йшлося.

Ангелина и ее второй муж Индржих Гец
Ангеліна і її другий чоловік Індржих Гец

У 77 героїня статті почала зустрічатися з музичним істориком і ведучим Михайлом Куніциним. Їх роман привернув досить багато уваги з боку публіки. Причина криється в різниці у віці між коханими — Ангеліна старша за свого обранця на 27 років.

Ангелина Вовк и Михаил Куницын
Ангеліна Вовк і Михайло Куніцин

Більш того, чутки про роман виявилися не безпідставними — Михайло зробив Вовк пропозицію руки і серця. Пресі вона ухильно каже, що поки що розмірковує щодо весілля. До сих пір невідомо, чи з’явився у знаменитості третій штамп в паспорті, проте пара продовжує з’являтися на публіці разом.

Ангелина Вовк
Ангеліна Вовк

Варто сказати, що корисливих цілей в цій історії немає, адже ведуча не володіє надзвичайними статками, а Куніцин і без неї добре заробляє, щоб ставати альфонсом.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.