Молода дружина Петросяна розчулила Мережу фотографією сина і відповіла на питання про сурогатне материнство

75-річний Євген Петросян рік тому офіційно оформив відносини з молодшою на 44 роки Тетяною Брухуновой.

Ще в березні цього року з’явилися чутки, що у молодят народилася дитина. Однак прямого підтвердження цієї інформації не було. Тим не менш, на свій 75-й день народження артист вирішив поділитися радісною новиною зі своїми шанувальниками і вперше опублікував фотографію свого піврічного малюка.

«Відтепер і назавжди – я мама»

Відразу після цього Тетяна Брухунова опублікувала пост в своєму мікроблозі в якому зізналася, що дійсно недавно стала мамою. Варто зазначити, що до цього часу за версією ЗМІ дитини новоспеченої парі народила сурогатна мати, так як ніхто не бачив Брухунову вагітною. Тільки зараз Тетяна в своєму пості розвіяла ці чутки і сказала, що саме вона виносила довгоочікувану дитину.

«Минулої весни я вирушила в саму довгоочікувану подорож, в якому у мене відповідальна роль, де відтепер і назавжди я – мама! », – написала Тетяна. Жінка подякувала всім тим людям, які помітили її положення, вільні сукні, які приховували живіт, і не лізли з допитами. Користувачі Мережі привітали молоду маму і відзначили, що Тетяна робить дуже мудро, що не виставляє своє особисте життя на загальний огляд.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.