Лідія Федосєєва-Шукшина пригрозила накласти на себе руки, якщо Барі Алібасов не поверне їй квартиру

Відома російська актриса Лідія Федосєєва-Шукшина пригрозила Барі Алібасову накласти на себе руки, якщо його помічник не поверне їй переписану на нього квартиру. Через 4 місяці розлуки подружжя побачилося в студії «Пусть говорят».

У серпні продюсер групи «На-На» подав на розлучення зі своєю шостою дружиною через суперечку щодо квартири у Новій Москві. Її Лідія Миколаївна піднесла Барі Карімовичу в якості подарунка, а той, у свою чергу, переписав її на свого особистого помічника Сергія Моцаря.

Бари Алибасов и его помощник Сергей Моцарь
Барі Алібасов і його помічник Сергій Моцар

Тепер виявляється, що вони обидва не хочуть розлучатися, хоча вже 29 вересня шлюб буде розірвано. Коли зірка побачила чоловіка, то розплакалася і сказала, що сумувала. За словами шоумена і артистки, у них ще є час подумати і все залагодити.

Проте питання подарованої нерухомості залишається відкритим. Справа в тому, що переоформлення на Моцаря пройшло без відома Федосєєвої-Шукшиної. Причому та продовжувала оплачувати комунальні витрати, не знаючи про те, що відбувається.

Алибасов и Федосеева-Шукшина
Алібасов і Федосєєва-Шукшина

Її адвокат стверджує, що договір дарування вона підписала після хвороби, перебуваючи під впливом лікарських препаратів. Зараз же на квартиру накладено арешт, а угоду оскаржують в суді. Чергове слухання у цій справі відбудеться наступного тижня.

На питання про те, що актриса збирається робити, якщо Моцар не віддасть житлоплощу, вона різко заявила про самогубство: «Я повішуся!».

Лидия Федосеева-Шукшина
Лідія Федосєєва-Шукшина

На даний момент героїня статті живе разом з дочкою Ольгою, яка про неї і піклується. А недавно їх пограбували і винесли з дому дві з половиною тисячі євро. Крадіжкою вже займаються правоохоронні органи.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.