Олег Винник перетворився на прекрасного принца заради своєї нової блондинки: Таюне засмучена

Український співак Олег Винник перетворився на прекрасного принца, але не заради Таюне, а заради іншої блондинки. Шанувальники не на жарт перелякалися за шлюб зіркового блондина та його бек-вокалістки.

У публіки вже давним-давно немає сумнівів, що Таїсія Сватко і є та сама таємна дружина героя статті. Впевненість в цьому залізна, навіть незважаючи на відсутність будь-яких коментарів щодо сімейного життя від передбачуваного подружжя.

Олег давним-давно прийняв позицію, що артист повинен вміти зацікавити фанатів своєю творчістю, а що відбувається поза сценою — справа особиста.

Таисия Сватко (Таюне)
Таїсія Сватко (Таюне)

Втім, армію вовчиць нічого не зупиняє і вони з жадібністю спостерігають за кожним кроком Винника. Особливо це стосується його участі в «Танцях з зірками».

Виконавець танцює в парі з хореографом Оленою Шоптенко, яка в першому сезоні привела нинішнього президента України Володимира Зеленського до перемоги. Суддя проекту Катерина Кухар навіть пожартувала, що таке ж майбутнє чекає і на Олега.

Олег Винник и Алена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Звичайно, в підготовці до ефірів герой статті проводить багато часу зі своєю партнеркою. Проте багатьох насторожило те, з якою ніжністю він до неї ставиться, хоча Таюне підтримує їх обох, що має заспокоїти відданих шанувальників.

У минулому випуску Винник на один вечір перетворився на справжнього принца, адже пара Винника та Шоптенко танцювала віденський вальс. Сам він зазначив, що за всією цією красою ховається багато емоцій, а їх з Оленою номер — це міні-спектакль для кожного з глядачів.

Венский вальс в исполнении Олега Винника и Алены Шоптенко
Віденський вальс у виконанні Олега Винника та Олени Шоптенко

Варто сказати, що Олегу доводиться стикатися з критикою суддів шоу, проте його сильно виручає підтримка фанатів. Не виключено, що саме завдяки останній він зможе дійти до фіналу і поборотися за заповітний кубок.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.