Одіозна Кончіта Вурст з “Євробачення” приголомшила нової зміною в зовнішності: на що тільки не підуть заради слави

У 2013 році несподівано для всіх перемогу на престижному вокальному конкурсі "Євробачення" віддали австрійській представниці Кончиті Вурст.

Одіозною вона була тому, що народилася не дівчинкою, а стала їй уже в зрілому віці. З тих пір про Кончиті заговорив весь світ. Зараз за нею в Інстаграм стежать майже півмільйона людей з усього світу. З огляду на те, що Томас Нойвірт (справжнє ім’я співачки) зважилася на такі перевтілення, складно уявити чого ще можна очікувати фоловерів.

Нещодавно Кончіта Вурст знову перетворилася в чоловіка: коротке волосся, борода, обійми з жінкою

 

Знімки були зроблені в рамках творчої фотосесії. Фанати не пошкодували лайків. А ось українські та російські шанувальники не оцінили колаборації артистки – радять вибрати якийсь один підлогу.

Схожі статті

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.