Стас П’єха вперше розповів, як помирав від передозування: від залежності допоміг позбутися голос сина

Колишній учасник «Фабрики зірок» Стас П'єха вперше розповів про те, як помирав від передозування. Взяти себе в руки і позбутися залежності йому допоміг голос сина.

Герой нашої сьогоднішньої статті почав вживати ще будучи підлітком. У 13-14 років він з’їв цілу жменю якихось таблеток, запив їх чимось спиртним і після цього мало не помер. Проте це не єдиний момент в житті Стаса, коли він був на межі. Вперше він зав’язав у 19 років, однак після 30 згубна звичка до нього повернулася.

Причиною такого способу життя стало дитинство П’єхи — мати постійно була на гастролях і приділяла йому занадто мало часу. В результаті він відчував себе самотнім і спочатку придбав алкогольну залежність, а пізніше пристрастився до важких наркотиків.

Стас Пьеха с матерью Илоной Броневицкой
Стас П’єха з матір’ю Ілоною Броневицькою

У телешоу Лєри Кудрявцевої «Секрет на мільйон» співак сказав, що колишніх наркоманів не буває:

«Бувають люди залежні, які одужують і знаходяться в ремісії — 30 років або 50. Все одно склад розуму у мене певний. Я залежний».

Стас Пьеха на реабилитации
Стас П’єха на реабілітації

Близько шести років тому П’єсі різко стало погано на одному з весільних корпоративів. Тоді було передозування і моторошна панічна атака, а пізніше з’ясувалося, що він довів себе до серцевого нападу, який переніс на ногах:

«На дев’ятій пісні зрозумів, що хочу піти під підлогу. Мені було 34-35. Дуже страшно. Я згадав про сина і ось дзвоню колишній дружині, кажу, що вмираю і прошу почути сина, його голос. Я слухав його і ридав. Потім я почав метушитися, бігати, мені захотілося жити», — згадує музикант.

Стас со своим сыном Петей
Стас зі своїм сином Петром

Цей випадок змусив знаменитість остаточно розпрощатися з психоактивними речовинами заради шестирічного Петі — дитини від колишньої дружини. Після нього Стас звернувся за допомогою в реабілітаційні клініки і ось вже 5 з невеликим років він повністю чистий, навіть не п’є спиртне.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.